Vaste lesdag of Flexibiliteit

Vaste lesdag(en) of Flexibele deelname?


Bij Yoga Soul werken we met het online boekingssysteem van Momoyoga. Als je lid wordt bij Yoga Soul krijg je via de mail inlog gegevens waarmee je toegang hebt tot het lesrooster van Yoga Soul. Via dit boekingssysteem kun jij zelf je deelname aan lessen regelen. Je bent niet perse gebonden aan een vaste lesdag en als je een keer een les mist heb je altijd de mogelijkheid om deze in te halen.


Vaste lesdag

Als lid van Yoga Soul Best kun je kiezen voor een vaste les en tijdstip. Maak daar zoveel mogelijk gebruik van. Het is belangrijk om regelmatig je practice te blijven doen. Zodat je ook daadwerkelijk de voordelen kunt ervaren van Yoga. 1 keer per week is wel minimaal nodig. Mocht het toch voorkomen dat je een keer niet kan dan kun je via de onderstaande link je afmelden voor een les. Doe dit ook altijd zodat iemand anders gebruik kan maken van jouw plekje. Je kunt ook zelf een inhaalles* boeken op een door jou gewenst tijdstip.


Geen vaste lesdag

Heb je niet gekozen voor een vaste lesdag omdat je bijvoorbeeld onregelmatig werkt, dan kun je zelf je les(sen) per week boeken.

Houdt er wel rekening mee dat lessen vol kunnen zitten.

Indien een les vol zit kun je je op de "wachtlijst" plaatsen. Zodra er een plek vrij komt ontvang je een mail en kun je de les boeken.

Let op met het boeken van lessen dat je rekening houdt met je gekozen abonnement

(1 x per week of onbeperkt)

 

*Het inhalen van lessen wordt aangeboden als een service hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.