Banner_Yoga_Soul_Workshops
Workshops

Verdieping en Inspiratie

Bij Yoga Soul bieden we regelmatig leuke en leerzame workshops die een aanvulling zijn op de reguliere yoga lessen. Daarbij maken we graag gebruik van de kennis en ervaring van gastdocenten. Workshops kunnen gericht zijn op verdieping maar ook ter inspiratie. Of gewoon om eens kennis te maken met andere thema’s. Dus laat je verrassen en inspireren.

Yin Yoga XL & Yoga Nidra; Winter editie

Vrijdag 22 december

Winter is het seizoen Yin seizoen. Het seizoen om weer naar binnen te keren. Te verstillen en even wat rustiger aan te doen. Yin yoga past daar perfect bij.

Tijdens deze extra lange Yin Yoga sessie gaan we ons richten op de Blaas en Nier meridianen. Deze meridianen staan in relatie met het winter seizoen en het element Water. We richten ons op houdingen die de Blaas en Nier meridianen en energie stimuleren. Het stimuleren van deze meridianen zorgt ervoor dat we opgebouwde stress en spanning makkelijker los kunnen laten. Zodat we ons kalmer en zelfbewuster voelen.

Na de yin yoga sessie volgt een Yoga Nidra sessie van 30 minuten. In deze geleide liggende meditatie richten we ons op de transitie van het seizoen van loslaten, de herfst naar het seizoen van diepe reflectie en rust, de winter.

Docent:        Mandy Beun

Tijd:              19:00 – 21:15 uur 

Kosten:         €25,-

Reserveer je plekje hier

Studio afhuren voor een workshop?